Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blog

 

 

YAK YAK manifest

Danilo Tic

Ena

Ko smo se v YAK YAK vprašali, kaj je naš namen, v kaj verjamemo, se je rodilo kratko sporočilo, ki temelji na dobrih izkušnjah in je naša zvezda severnica:

YAK YAK pomaga oblikovati poslovni uspeh.

Verjamemo, da so obstoječa poslovna stanja izzivi za naše delo, ki nas navdihujejo pri iskanju novega in boljšega. Verjamemo, da moramo misliti drugače – OUT OF THE BOX.

Dva

Poslovni uspeh oblikujemo tako, da pomagamo organizacijam:

  • graditi posle
  • inovirati
  • rasti

Kako oblikujemo poslovni uspeh, se izraža v naši edinstveni vrednostni ponudbi, ki jo sestavljajo:

izkušnje, ki smo jih dobili pri izvedbi številnih projektov in jih uporabljamo;
aktivno vključevanje v projekte, kjer oblikujemo rešitve za prepoznane probleme;
testiranje prototipov rešitev pri potencialnih strankah in učenju na osnovi ugotovitev;
učenje kot osnova za nove ideje in boljše poslovanje.

Na preteklih projektih smo ugotovili, da smo kot svetovalci rešitve predlagali, v podjetjih pa so se za izbrane rešitve odločili. Včasih so bile uspešne, včasih  pa tudi ne. Zato smo se naučili, da je potrebno prototipe rešitev najprej testirati. Zadovoljne stranke nam potrdijo resnično vrednosttestiranega.

Tri

Pri svojem delu uporabljamo orodja, ki imajo CretiveCommons licenco, ker nismo v proizvode usmerjeno podjetje. Povsem smo usmerjeni v probleme podjetij,  za katere sooblikujemo take rešitve, ki bodo prinesle poslovni uspeh. Ustvarjamo vsebine, učimo kot trenerji na delavnicah, seminarjih in skupinskih/posameznih treningih.Vsebine in orodja med seboj povezujemo z namenom, da se čim več naučimo ter boljše razumemo probleme. Probleme pa moramo razumeti do te mere, da lahko eksperimentiramo z rešitvami, se na osnovi testiranj in dobljenih rezultatov ključnih kazalnikov uspešnosti odločamo.